Ilyen lesz Dan Brown új könyvének borítója
2013-02-21 11:57:00
Az Inferno hamarosan megjelenik, mégpedig igazán impozáns borítóval

Idén májusban fog megjelenni Dan Brown legújabb könyve, amely Dante Alighieri nyomába ered, hogy felfedeztesse az olvasókkal a Pokol 9 bugyrát. Az Inferno az eddig jól ismert stílusban meséli majd tovább Robert Langdon lélegzetelállító kalandjait.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen is lesz Dan Brown legújabb, szám szerint a hatodik regénye. A történet tovább meséli majd a jól ismert szimbólumkutató, Robert Langdon kalandjait, aki ezúttal Dante Alighieri nyomába ered, hogy feltárja a Pokol kilenc bugyrát. A minap egy interjú során az is kiderült végre, hogy milyen is lesz a sokak által várt Inferno borítója, amelyet maga az író mutatott be egy interjú során. Az Inferno fedőlapján láthatjuk a történet középpontjában helyet kapó Dante arcképét, valamint körülötte az emlegetett 9 kört, amellyel a Pokolban találkozott. 

Érdemes lesz tehát megjegyeznünk a borítót, hogy a külföldi megjelenést követően a magyar könyvesboltokban is tudjuk majd, hogy mit is kell keresnünk, hiszen kár lenne Dan Brown legújabb munkájáról lemaradni azoknak, akiknek az előző öt is elnyerte a tetszését.

Fel