Folytatással rémisztget A fekete ruhás nő
2013-02-13 09:53:00
Folytatást kap a rémisztő történet

Susan Hill nagysikerű története hamarosan egy új felvonással térhet vissza, s az író szerint abban biztosak lehetünk, hogy ismét egy félelmetes alkotással találjuk szembe magunkat. 

Az eredeti mű 1983-ban jelent meg, s azóta is rettegésben tartja az olvasókat. A nagyközönség talán a tavalyi filmváltozatnak köszönhetően figyelt fel rá, amelyben a Harry Potter moziváltozatokból ismert Daniel Radcliffe játszotta a főszerepet. A fekete ruhás nő története egy temetéssel kezdődik, ahol az Eel Marsh Ház egykori lakóját temetik. Az eseményen megjelenik egy fiatal ügyvéd is, aki hamarosan a történet középpontjába kerül, hiszen meglátja az elhunyt, hófehér bőrű kísértetet, aki rettegésben tartja lelkét. 

Hill története hamarosan egy folytatással fog bővülni, amely könyv formájában és filmként is szeretné rettegésbe taszítani az érdeklődőket. A folytatást a krimi történeteiről ismert Martyn Waites fogja papírra vetni, aki nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ő vállalhatja magára ezt a feladatot. A történet minőségéért sem kell aggódnunk, hiszen Susan Hill a folytatás alapötletének gazdája. Elmondása szerint 40 évvel az első rész története után kapcsolódunk majd a történetbe, ahol ezúttal egy csapat diák és tanárjuk ismerkedhetnek meg A fekete ruhás nővel. 

Az eddigiek alapján igencsak egy sablonos történetnek tűnik, ám Hill is minden erejével felügyelni fogja a projektet, így bízhatunk benne, hogy nem egy tucathorror lesz majd a jutalma a hűséges olvasóknak és filmkedvelőknek.

Fel